Servicii medicale gratuite pentru bucuresteni la complexul multifunctional Tabita din Sectorul 3

in Utile|16 Mai 2014|0 comentarii|

In Sectorul 3 a fost deschis complexul multifunctional “Tabita” destinat persoanelor defavorizate social, care se afla pe str. Plt. Maj. Marin Pazon nr. 2B.

Aici persoanele care nu au venituri mari si au domiciliul in Sectorul 3 vor avea parte de servicii medicale.

Aceasta clinica este deschisa tuturor categoriilor de beneficiari incepand de la cei fara venit, care nu au acces la servicii medicale, pana la cei care au venituri reduse si, desi sunt asigurati, necesita proceduri medicale nedecontate de Casa de

Asigurari de Sanatate. De asemenea, si persoanele care au trimitere de la medicul de familie pot beneficia de aceste servicii medicale, a declarat directorul DGASPC Sector 3, Mihaela Ungureanu.

Complexul Multifunctional “TABITA” se adreseaza locuitorilor Sectorului 3 fara venituri sau cu venituri reduse, neasigurati medical, persoanelor asigurate dar care necesita investigatii/interventii nedecontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si care nu au posibilitatea de a acoperi costurile serviciilor medicale, precum si celor care beneficiaza de serviciile sociale din cadrul DGASPC Sector 3.

Serviciile oferite constau in consultatii si tratamente stomatologice, de cardiologie, ginecologie, oftalmologie si medicina generala, medicina de familie si ecografie.

Complexul Multifunctional “Tabita” functioneaza in regim de policlinica de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 19:00.

Sursa: http://www.saptamana.com/link.php?id=5888235