Primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiță va participa la inaugurarea Complexului Multifuncţional “TABITA”

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, va participa vineri, 16 mai 2014, la ora 12.00, la inaugurarea Complexului Multifuncţional „TABITA”, din strada Plutonier Major Marin Pazon numărul 2B.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 inaugurează , în parteneriat cu Asociaţia „AHAVA”, Complexul Multifuncţional „TABITA” destinat persoanelor defavorizate social. Acesta va funcţiona în regim de policlinică, obiectivul fiind dezvoltarea de servicii sociale şi medicale accesibile persoanelor vulnerabile din comunitatea locală.

Policlinica se adresează locuitorilor Sectorului 3 fără venituri sau cu venituri reduse, persoanelor neasigurate medical, precum şi celor care beneficiază de serviciile sociale din cadrul DGASPC Sector 3. Prezența unui reprezentant al redacției dumneavoastră la acest eveniment ne-ar onora.

Sursa: http://www.romania-news.eu/index.php/administratie/item/3959-primarul-sectorului-3-robert-sorin-negoi%C8%9B%C4%83-va-participa-la-inaugurarea-complexului-multifunc%C5%A3ional-tabita