“Evenimentul zilei” dezvăluie modul în care edilul PSD al Sectorului 3 a investit sume uriașe în clădiri cărora le-a schimbat apoi destinația, după care le-a abandonat. Manevrele primarului au lăsat persoanele cu dizabilități grave pe drumuri.

După ce s-a dovedit că s-au plătit, ilegal, milioane de euro unei firme de salubritate, umflând aberant tarifele de curățenie în sectorul 3, și s-au tocat aiurea banii alocați pentru bătrâni – ies la iveală alte cazuri despre modul în care se cheltuiesc fonduri publice în administrația condusă de Robert Negoiță (PSD). „Evenimentul zilei” a descoperit cum se face hocus-pocus cu clădirile Direcției de Asistență Socială a Sectorului 3 și se aruncă sume mari din buget pe apa Sâmbetei.

La Clubul Seniorilor se fluieră a pagubă

Concret, în luna august 2013, Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat o hotărâre de înființare a unei policlinici socio-medicale, Centrul „Tabita”, destinat persoanelor vârstnice și unor grupuri vulnerabile, investiția fiind prevăzută la aproximativ 550.000 de lei. Policlinica urma să funcționeze într-o vilă de pe Aleea Râmnicu Sărat 1A, unde fusese anterior un club al pensionarilor din sectorul condus de Robert Negoiță. Zis și făcut! S-a contractat o firmă privată, iar muncitorii s-au apucat de lucrările de amenajare necesare unei clinici – parchet, circuite electrice și sanitare specifice unei unități cu profil medical, pentru care Primăria Sectorului 3 a plătit circa 300.000 de lei, ne-au dezvăluit surse din instituție. În octombrie 2013, edilul Sectorului 3 a hotărât să nu mai facă acolo clinica medicală și să mute obiectivul în cadrul Centrului „Floare de colț”. Așa că, aleșii locali au votat o hotărâre prin care s-a modificat, retroactiv și ilegal, adresa sediului Tabita, de la fostul Club al pesionarilor, la centrul „Floare de Colț”. Asta, deși în clădirea situată pe Aleea Râmnicu Sărat se investiseră deja 300.000 de lei.

Sursa: http://www.evz.ro/primarul-negoita-a-facut-praf-1-milion-eur-iar-bolnavii-grav-au-ajuns-in-strada-.html